Opinie

5
5,0 rating
5 na 5 gwiazdek (na podstawie 22 opinii)
Wystaw opinie
Opinia wysłana
opinie

Szkoła Jazdy Efekt

5,0 rating
4 lutego 2019

Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Efekt, a jeszcze bardziej polecam Pana Romana instruktora,w teorii jak i praktyce została przekazana mi cała przydatna wiedza, atmosfera rewelacyjna , egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany. Także nie zastanawiać się i zapisywać a na pewno dołączycie do grona kierowców.

Katarzyna

Polecam!

5,0 rating
6 listopada 2018

Polecam OSK Efekt, a w szczególności pana instruktora Romana. Nauka w bezstresowej i sympatycznej atmosferze. Bardzo dobre przygotowanie praktyczne i teoretyczne.

Anna

Polecam

5,0 rating
31 października 2018

Pan Roman świetny instruktor. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Bardzo dobra atmosfera podczas jazd. Generalnie polecam wszystkim.

Szymon

Najlepsza szkoła jazdy

5,0 rating
10 stycznia 2018

Miły instruktor, wyrozumiały i z poczuciem humoru 🙂 Bardzo efektywna nauka, mimo dużego stresu oba egzaminy zdane za 1 razem! Polecam wszystkim!

Agnieszka

Polecam!

5,0 rating
15 listopada 2017

Polecam gorąco każdemu! Pan Roman świetnie mnie przygotował do obu egzaminów, co poskutkowało zdaniem za pierwszym podejściem. Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze zarówno z panem Romanem, jak i panem Michałem. Nie ma do czego się przyczepić, jeszcze raz bardzo polecam!

absolwent

Solidnie

5,0 rating
7 października 2017

Witam , jestem byłą kursantką . Jestem zadowolona z usług osk efekt . Nauka najpierw teorii a potem praktyki jest rzeczowa i konkretna . Panowie są przemili i nastawieni na poprawę blędów popelnianych przez kursantow celem ich eliminacji i w efekcie zdanego egzaminu . Przed rozpoczeciem kursu myślałam o sobie ze nigdy mi sie nie uda bo brakowało mi wiary w siebie . Pan Roman uświadomił mi ze nie jestem beztalenciem ;))))))

Elżbieta Cichocka

Dziekuje

5,0 rating
26 września 2017

Pelna profesjonalka. Zdane za 1 razem. Perfekcyjnie zostalem przygotowany do egzaminu. Trasa egzaminu wielokrotnie przejechana w trakcie kursu. Pan Roman chce zebys zdal za 1 razem to jego cel i umie poradzic sobie nawet z najgorszym kursantem. Szczerze polecam.

Andriu

Mega polecam!

5,0 rating
26 września 2017

W czwartek miałem egzamin teoretyczny i praktyczny, oba zdałem za pierwszym razem.
Jest to mój sukces ale nie osiągnął bym go gdyby Pan Roman mnie tak nie przygotował!
Z czystym sumieniem mogę polecić tego instruktora oraz szkołę jazdy.

Filip

Opinia

5,0 rating
20 sierpnia 2017

Kolega, który uczył się jeździć wiele lat temu w OSK EFEKT polecił mi tą szkołę jazdy. Jestem zadowolona z nauki jazdy w tej szkole. Kurs prawa jazdy został przeprowadzony zgodnie z oczekiwaniami. Instruktorzy mają cierpliwość i udzielają cennych uwag. Egzamin państwowy zdałam bez żadnych problemów.

Marta

Polecam OSK EFEKT

5,0 rating
21 lipca 2017

Polecam OSK EFEKT. Wykupiłem u nich jazdy dodatkowe. Dali mi cenne wskazówki, które przyczyniły się do wyeliminowania błędów, które popełniałem po nauce jazdy w innej szkole jazdy. Dzięki OSK EFEKT egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem, a wskazówki Pana Romana wykorzystuję do teraz w trudnych sytuacjach na drodze.

Jakub