Opinie

5
5,0 rating
5 na 5 gwiazdek (na podstawie 33 opinii)
Wystaw opinie
Opinia wysłana
opinie

Super

5,0 rating
5 czerwca 2021

Bardzo dobry instruktor, zwraca uwaga na szczegóły, miła atmosfera
Egzamin zdany !

Wawrzyniec

Polecam!

5,0 rating
2 maja 2021

Egzamin zdany za pierwszym razem, przygotowanie i pod egzamin i pod przyszłe „życiowe” sytuacje na drodze. Pozdrawiam Pana Leszka i Pana Romana 🙂

Marcelina

Pełna profeska👍

5,0 rating
24 kwietnia 2021

Świetna szkoła, godna polecenia. Prawko za pierwszym razem. Widzimy się na drodze. Pozdrawiam

Mateusz

Polecam

5,0 rating
29 marca 2021

Dziękuję za przygotowanie mojej osoby do egzaminu państwowego który zdałam za 1 razem. Jeździłam dosłownie tam gdzie z Panem z małymi wyjątkami. Jeszcze raz Panie Romanie bardzo dziękuję i z pewnością polecę szkołę EFEKT.

Zuzanna

Egzamin zdany !!!

5,0 rating
29 marca 2021

W dniu dzisiejszym zdałem egzamin państwowy ,pragnę podziękować Panu Leszkowi za przygotowanie.Jestem szczęśliwy i brak mi słów z zadowolenia.

Piotr

Polecam!

5,0 rating
28 marca 2021

Jestem po zdanym egzaminie za pierwszym razem do którego przygotował mnie Pan Roman ,który ma świetne podejście do kursanta, potrafiący dobrze wszystko wytłumaczyć, sympatyczny i uśmiechnięty. Jestem bardzo zadowolona i polecam z całego serca szkołę jazdy Efekt.

Marlena K.

Marcin P. - opinia

5,0 rating
15 stycznia 2020

Polecam, oba egzaminy zdane za pierwszym razem

Marcin P.

polecam!!!

5,0 rating
17 października 2019

Polecam szkołę EFEKT, bardzo profesjonalne podejście do kursanta i dostosowanie nauki jazdy do jego potrzeb. Wysokie wymagania które skutkują 100% przygotowaniem do egzaminu państwowego. Polecam pana Romana jak i pana Michała z którymi miałem przyjemność przygotowywać się do egzaminu państwowego .

Mariusz

M.B.

5,0 rating
3 października 2019

Korzystałem z jazd dodatkowych (prawo jazdy już miałem) ponieważ miałem wieloletnią przerwę. Ale z całym sercem polecam tą szkołę jazdy nowym kursantom. Bardzo dobry instruktor Pan Roman, spod którego skrzydła wyszło wielu bardzo dobrze przygotowanych kierowców

Marian

Adam - opinia

5,0 rating
27 lipca 2019

Super prowadzone wykłady i nauka jazdy. Egzamin zdany za drugim razem. Polecam.

Adam